Minőségpolitika

A DISZPENZER Technológiák Kft. a kiváló minőséget tevékenysége meghatározó tényezőjének tekinti


Céljaink:

Termékeink és szolgáltatásaink elégítsék ki megrendelőink igényeit, nyerjék el, tartsák meg, és fokozzák bizalmukat.

Társaságunk egész működésében tükröződnie kell a minőség iránti elkötelezettségnek.


Céljaink elérésének érdekében az alábbiak mellett kötelezzük el magunkat:

Tevékenységünk középpontjában megrendelő ügyfeleink állnak. Az ügyféligények folyamatos és maradéktalan teljesítésére törekszünk, melyhez Társaságunk minden dolgozója hozzájárul, szem előtt tartva a minőségi előírásokat, ügyfeleink elégedettségének megtartása és növelése érdekében. Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy Társaságunk hosszútávon is aktív és versenyképes szereplője legyen az ipari automatizálás és adagolástechnika világának.

A cégvezetés aktív és elkötelezett szerepet vállal a minőségi termék-előállítás és szolgáltatás-nyújtás szervezésében és végrehajtásában. Szerződéses kötelezettségeinknek megfelelő időben és minőségben teszünk eleget. Munkafolyamatainkat szabályozzuk és ellenőrizzük, új célok kitűzésével fejlesztéseinket folyamatosan támogatjuk.

Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres szakmai képzéssel, biztosítjuk munkatársaink felkészültségét és önképzését.

Társaságunk elkötelezett megrendelő és más üzleti partnereink, valamint az eredményes működésünkben érdekelt felek igényeinek minél magasabb szintű teljesítése mellett. Folyamatos fejlesztéssel képezve, gyarapítva tudásunkat és vállalatirányítási rendszerünket biztosítjuk a ma minőségét jövőnk sikere érdekében.

Mottónk: „kibúvó nélküli” teljeskörű garancia

Budapest, 2020. 01. 01.
Hagara Gábor ügyvezető