Diszpenzer saját fejlesztése Fisnar robot kiegészítők Fisnar robotok Janome robotok 1K kézi folyadék adagolók 2K kézi folyadék adagolók Gépi folyadék adagoló szelep Gépi vezérlő folyadék adagoló szelepekhez Hordópumpa folyadék adagolóhoz Nyomástartályok Pneumatikus folyadék adagoló 1K Preeflow szelepek 1K Preeflow vezérlők 2K Preeflow szelepek 2K Preeflow vezérlők Adagoló állványok Adagolótűk Dugattyúk Fecskendők Alacsony nyomáson működő plazmázó Atmoszférikus nyomáson működő plazmázó

Micron-S precíziós adagolótű

Precíziós adagolótű (adagolóhegy) mikropont-adagolásra képes, PTFE-es változatok csökkentik a folyadékelszívódást és a csöpögést.

Micron-S precíziós adagolótű

Az adagolótű precíziós kúpos hegye nagy pontosságú, mikropont-adagolásra képes speciális kialakításának köszönhetően. Ezeket a precíziósan megmunkált adagolótűket kifejezetten az áramlási sebesség és az általános teljesítmény javítására tervezték.

A vékony, merev falszerkezet javítja a pontok, vonalak vagy speciális minták pontosságát és meghatározását, ugyanakkor csökkenti a folyadék húrozásának vagy faragódásának tendenciáját.

A PTFE bevonattal ellátott adagolótű (adagolóhegy) változatok csökkentik a folyadékelszívódást és a csöpögést, és kompatibilisek az anaerob folyadékokkal is.

Micron-S precíziós adagolótű fajtái