Diszpenzer saját fejlesztése Fisnar robot kiegészítők Fisnar robotok Janome robotok 1K kézi folyadék adagolók 2K kézi folyadék adagolók Gépi folyadék adagoló szelep Gépi vezérlő folyadék adagoló szelepekhez Hordópumpa folyadék adagolóhoz Nyomástartályok Pneumatikus folyadék adagoló 1K Preeflow szelepek 1K Preeflow vezérlők 2K Preeflow szelepek 2K Preeflow vezérlők Adagoló állványok Adagolótűk Dugattyúk Fecskendők Alacsony nyomáson működő plazmázó Atmoszférikus nyomáson működő plazmázó

Preeflow plug'n'mix sebesség vezérlő

A preeflow családba tartozó Speed-Control plug'n'mix vezérlő 2 Komponensű adagolók mint az eco-DUO450 és 600 működtetésére fejlesztették ki.

Preeflow plug'n'mix sebesség vezérlő

Szabványos terminál program segítségével lehet a vezérlőt konfigurálni és működtetni. RS232 porton keresztül felprogramozható a folyási sebesség és a keverési arány, továbbá indítható és megállítható az adagolás és a visszaszívás funkció. Lehetséges a folyási sebesség külső 0 - 10 Volt egyenfeszültséggel történő szabályozása, valamint a vezérlő bemenetein keresztül az adagolás és visszaszívás végrehajtása külső vezérlő, PLC vagy robot segítségével. A beépített motor túláram védelem megóvja a berendezést a meghibásodástól.

Technikai adatok

Méret242 x 85 x 50 mm
Súlykb. 500 gramm
Rögzítési méretek4 furat / 5 mm furat intervallum 231 x 48 mm
Tápfeszültség24 V DC
InterfészRS232
Hálózati adapterNem mellékelt
Teljesítményfelvétel24 V DC / 2 A
Működési körülmények+10°C - +40°C, (nem kondenzált páratartalom) 1 bar légnyomás
Tárolási környezetSzáraz és por mentes -10°C - +40°C

További műszaki információk a következő linkre kattintva találhatók:

Sebesség Vezérlő plug'n'mix adatlapja