Preeflow

1K szelepek 1K vezérlők 2K szelepek 2K vezérlők

Viscotec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH magyarországi képviselete vagyunk. Preeflow a Viscotec egyik üzletága.

Oldal feltöltése folyamatban ...

Preeflow 1K vezérlő: EC200-B

Az eco-CONTROL EC200-B vezérlő egy felhasználóbarát, mikroprocesszoros vezérlésű berendezés. Grafikus kijelzőjén az adagolási folyamat minden paramétere egyidejűleg látható.

Preeflow 1K vezérlő: EC200-K

Az eco-CONTROL EC200-K egy felhasználóbarát, mikroprocesszoros vezérlésű berendezés. Grafikus kijelzőjén az adagolási folyamat minden paramétere egyidejűleg látható.

Plug'n'Dose sebesség vezérlő egység

A preeflow sebesség vezérlő plug'n'dose AM egység lehetővé teszi egy eco-PEN adagolófej vezérlését.

eco-CONTROL EC200DUO vezérlő

Az eco-CONTROL EC 200-DUO a 2K térfogat adagoló eco-DUO450 és 600 eszközökkel való precíz együttműködésre tervezték.

plug'n'mix sebesség vezérlő

A preeflow családba tartozó Speed-Control plug'n'mix vezérlő 2 Komponensű adagolók mint az eco-DUO450 és 600 működtetésére fejlesztették ki.

Preeflow 2K szelep: eco-DUO450 keverőfej

A preeflow® eco-DUO egy forgó és tökéletesen nyomástartó továbbító rendszer. Öntömítő rotor/stator konstrukció. Folyási sebesség: 0.2 - 12 milliliter percenként.

Preeflow 2K szelep: eco-DUO600 keverőfej

A preeflow® eco-DUO egy forgó és tökéletesen nyomástartó továbbító rendszer. Öntömítő rotor/stator konstrukció. Folyási sebesség: 0.6 - 32.0 milliliter percenként.

Preeflow 1K szelep: eco-PEN300

A preeflow® eco-PEN egy forgó és tökéletesen nyomástartó továbbító rendszer. Öntömítő rotor/stator konstrukció. Folyási sebesség: 0.12 - 1.48 milliliter percenként.

Preeflow 2K szelep: eco-DUO330 keverőfej

A preeflow® eco-DUO egy forgó és tökéletesen nyomástartó továbbító rendszer. Öntömítő rotor/stator konstrukció. Folyási sebesség: 0,1 – 6,6 milliliter percenként.