Diszpenzer saját fejlesztése Fisnar robot kiegészítők Fisnar robotok Janome robotok 1K kézi folyadék adagolók 2K kézi folyadék adagolók Gépi folyadék adagoló szelep Gépi vezérlő folyadék adagoló szelepekhez Hordópumpa folyadék adagolóhoz Nyomástartályok Pneumatikus folyadék adagoló 1K Preeflow szelepek 1K Preeflow vezérlők 2K Preeflow szelepek 2K Preeflow vezérlők Adagoló állványok Adagolótűk Dugattyúk Fecskendők Alacsony nyomáson működő plazmázó Atmoszférikus nyomáson működő plazmázó

700PTPCW szorítócsöves folyadék adagoló toll

Ideális folyadék adagoló eszköz a folyamatos varratok kézi adagolására, vagy alacsony viszkozitású folyadékok mikropontos adagolására.

700PTPCW szorítócsöves folyadék adagoló toll

A tűszelepes toll egyszerűsíti az olyan alacsony – közepes viszkozitású folyadékok alkalmazását, amelyeket nem befolyásol a fémrészekkel való érintkezés.

Ilyenek például az oldószerek és ciánakrilátok. Az eldobható szorítócső a toll egyetlen része, amely az anyaggal érintkezik, és ha elszennyeződik, ki lehet dobni. A szorítócsöves adagoló a cserélhető szerelvények széles skálája miatt gravitációs vagy nyomástartályokhoz is csatlakoztatható.

700PTPCW szorítócsöves folyadék adagoló toll modellek

700PTPCW folyadék adagoló toll: szorítócsöves folyadék adagoló toll

700PTPCW-BLK folyadék adagoló toll: szorítócsöves folyadék adagoló toll fekete csővel az UV érzékeny anyagokhoz

További műszaki információk a következő linkekre kattintva találhatók: