Diszpenzer saját fejlesztése Fisnar robot kiegészítők Fisnar robotok Janome robotok 1K kézi folyadék adagolók 2K kézi folyadék adagolók Gépi folyadék adagoló szelep Gépi vezérlő folyadék adagoló szelepekhez Hordópumpa folyadék adagolóhoz Nyomástartályok Pneumatikus folyadék adagoló 1K Preeflow szelepek 1K Preeflow vezérlők 2K Preeflow szelepek 2K Preeflow vezérlők Adagoló állványok Adagolótűk Dugattyúk Fecskendők Alacsony nyomáson működő plazmázó Atmoszférikus nyomáson működő plazmázó

CV629 adagoló szelep

Pneumatikusan működtetett szelep, egyszerű kialakítással.

CV629 adagoló szelep

CV629 adagolószelepet kis és közepes viszkozitású anyagok, például oldószerek, olajok, szilikonok, UV-ragasztók, festékek precíziós adagolására tervezték.

CV629 adagolószelep integrálható automatizált adagoló robothoz vagy munkaasztaloknál használható. Az adagolás mérete finomhangolható, ahol mikro méretű adagokra van szükség.

Az adagolás méretét és áramlási sebességét a csúcs mérete, a folyadék nyomása és a szelep nyitva tartásának időtartama szabályozza.

CV629 adagolószelep

A szelepet a sűrített levegő nyitja meg, és a rugó zárja le, amikor a levegő nyomását elengedik. Legalább 5 bar (70 psi) levegőnyomás hatására nyílik meg a szelep. A folyadékot egy 1/8 BSPP porton keresztül juttatják be. Az adagolás méretét a szelep tetején található beállító csavarral lehet finomhangolni.