Diszpenzer saját fejlesztése Fisnar robot kiegészítők Fisnar robotok Janome robotok 1K kézi folyadék adagolók 2K kézi folyadék adagolók Gépi folyadék adagoló szelep Gépi vezérlő folyadék adagoló szelepekhez Hordópumpa folyadék adagolóhoz Nyomástartályok Pneumatikus folyadék adagoló 1K Preeflow szelepek 1K Preeflow vezérlők 2K Preeflow szelepek 2K Preeflow vezérlők Adagoló állványok Adagolótűk Dugattyúk Fecskendők Alacsony nyomáson működő plazmázó Atmoszférikus nyomáson működő plazmázó

Folyadék-bevonó tollak- és tubusok

Az egyedülálló adagolószelep megakadályozza a túlfolyást és spriccelést, és szabályozott mennyiségű anyagot enged a tollhegyre (csúcsra).

Folyadék-bevonó tollak- és tubusok

A környezetvédő folyadék-bevonó tollakkal és tubusokkal szabályozott mennyiségű tisztítást nem igénylő folyasztószereket, adalékokat, oldószereket, kenőanyagokat, fedőanyagokat és víz-bázisú folyadékokat lehet felhordani. A folyadék-bevonó termékek megakadályozzák az anyag elpárolgását, és megfelelnek a párolgásveszélyes anyagok kezelésére vonatkozó érvényes előírásoknak.

Összeállítás

A toll vagy tubus két részből áll (sapka és tartály), és összeállítása egyszerű. A tartályt fel kell tölteni az anyaggal, a tetejétől 19 mm magasságig; ez a levegőkamra teszi lehetővé, hogy a szelepsapkát biztosan a helyére lehessen nyomni. A bevonatot a toll függőleges helyzetében, a tollhegy megnyomásával lehet készíteni.

További műszaki információk a következő linkre kattintva találhatók: