Fisnar robot kiegészítők Fisnar robotok Janome robotok gépi szelep gépi vezérlő kézi adagolók 1K kézi adagolók 2K pneumatikus 1K szelepek 1K vezérlők 2K szelepek 2K vezérlők dugattyúk fecskendők

Folyadék-bevonó tollak- és tubusok

Az egyedülálló adagolószelep megakadályozza a túlfolyást és spriccelést, és szabályozott mennyiségű anyagot enged a tollhegyre (csúcsra).

Folyadék-bevonó tollak- és tubusok

A környezetvédő folyadék-bevonó tollakkal és tubusokkal szabályozott mennyiségű tisztítást nem igénylő folyasztószereket, adalékokat, oldószereket, kenőanyagokat, fedőanyagokat és víz-bázisú folyadékokat lehet felhordani. A folyadék-bevonó termékek megakadályozzák az anyag elpárolgását, és megfelelnek a párolgásveszélyes anyagok kezelésére vonatkozó érvényes előírásoknak.

Összeállítás

A toll vagy tubus két részből áll (sapka és tartály), és összeállítása egyszerű. A tartályt fel kell tölteni az anyaggal, a tetejétől 19 mm magasságig; ez a levegőkamra teszi lehetővé, hogy a szelepsapkát biztosan a helyére lehessen nyomni. A bevonatot a toll függőleges helyzetében, a tollhegy megnyomásával lehet készíteni.

További műszaki információk a következő linkre kattintva találhatók: