Adagolótűk

Adagolótűk ismertetése, a leggyakrabban használt adagolótűk bemutatása: műanyag, fém, rozsdamentes adagolótűk fajtái.

Adagolótűk

Az alábbiakban felsorolt adagolótűkön kívül más típusúakat is forgalmazunk (Pl. 45 fokos tűket), kérem keressenek Bennünket, hogy segítsünk megtalálni az Önök alkalmazásához leginkább megfelelő adagolótűt.

QuantX ™ tompa végű adagolótű (Blunt End)

Az adagolótűk polipropilénből és rozsdamentes acél kanülökből készülnek. A luer lock és a sorjamentes felület biztosítja a folyadék pontos adagolását. Kis és nagy viszkozitású folyadékok adagolására is alkalmas.

adagolótű

adagolótű

QuantX ™ kúpos adagolótű (Tapered)

A kúpos adagolótűket a nagy viszkozitású folyadékok ellennyomásának csökkentésére tervezték, ami megnövekedett folyadékáramot eredményez. Az egységes polipropilén luer lock kialakítás és a túl gyors kinyomódást megakadályozó kimenet biztosítja a folyadék folyamatos adagolását.

adagolótű

adagolótű

QuantX ™ dupla kúpos adagolótű (Doubled Tapered)

A dupla kúpos adagolótű egyedülálló folyadékkivezető kialakítással csökkentik a folyadékelszívást és megakadályozza az alacsony viszkozitású anyagok csöpögését.

adagolótű


QuantX ™ PTFE-vel bélelt adagolótű (PTFE-Lined)

Rozsdamentes acél kanülök, belső PTFE béléssel, körülbelül 3,18 mm-re kinyúlva a kanülből. Ideális nagyon kis viszkozitású folyadékok, oldószerek és cianoakrilátok adagolására.

adagolótű

adagolótű

QuantX ™ rugalmas adagolótű (Flexible)

A rugalmas polipropilén adagolótűket nehezen elérhető területeken történő alkalmazásra fejlesztették ki, és megakadályozzák a sérülékeny adagolófelületek karcolódását, károsodását.

adagolótű

adagolótű

QuantX ™ UV- és fényblokkoló adagolótű (Black)

Közepes és nagy viszkozitású folyadékok adagolására szolgáló adagolótű. Az adagolótűt úgy fejlesztették ki, hogy ne engedje át az UV és környezeti fénysugarakat. Ez által nem éri UV, illetve más fény az adagolandó anyagot.

UV álló adagolótű

UV álló adagolótű

QuantX ™ Micron-S precíziós adagolótű

A precíziós kúpos hegyek nagy pontosságú, mikropont-adagolásra képesek speciális kialakításuknak köszönhetően. Ezeket a precíziósan megmunkált adagolótűket kifejezetten az áramlási sebesség és az általános teljesítmény javítására tervezték. A vékony, merev falszerkezet javítja a pontok, vonalak vagy speciális minták pontosságát és meghatározását, ugyanakkor csökkenti a folyadék húrozásának vagy faragódásának tendenciáját. A PTFE bevonattal ellátott változatok csökkentik a folyadékelszívódást és a csöpögést, és kompatibilisek az anaerob folyadékokkal is.

adagolótű

adagolótű

Rozsdamentes acél adagolótű

A rozsdamentes acél adagolótűk egy vagy kettős kanül kivitelben kaphatók. Minden rozsdamentes acél csúcs egy precíziós rozsdamentes acél kanülből és agyból áll, amelyeket úgy terveztek, hogy illeszkedjenek a standard Luer lock csatlakozásokhoz. Ezeket az adagolótűket autoklávos eljárással lehet sterilizálni.

adagolótű

adagolótű

Nagy lyukú rozsdamentes acél adagolótű (hosszú)

A Luer Lock és 1/4” NPT menetes csatlakozásokkal kapható. Ezek a nagy lyukú tűk szükség esetén nagyobb folyadékáramot képesek biztosítani. A hosszú csőszerkezet lehetővé teszi a folyadékok könnyű adagolását nehezen hozzáférhető területekre, amelyekhez a hagyományos adagolótűk nem férnek hozzá.

adagolótű

adagolótű

adagolótű

adagolótű