Folyékony ragasztó adagoló

Folyékony ragasztó anyagok nagy precizitású adagolására eszközök széles választékát kínáljuk

Folyékony ragasztó adagoló

A folyékony ragasztók (különböző nem beszáradó anyagok), folyasztószerek, folyadékok, paszták, kenőanyagok, oldószerek, forrasztókenőcsök, kétkomponensű epoxigyanták valamint UV-kezelt ragasztók adagolására, precíz felhordására folyadék adagolóink optimális megoldást nyújtanak.

Az általunk épített folyékony ragasztó adagoló rendszerek kivételes teljesítményre képesek. Az első kiadagolt adagtól az utolsóig ugyanolyan méretű adagokat teszünk a szükséges helyekre. A gyors és pontos ragasztó adagolás során nem keletkezik hulladék, és nem fárad el a kéz sem.

Projektjeink során megismerjük ügyfeleink pontos folyékony ragasztó adagolási feladatait, hogy arra a lehető legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

A választékunk kiterjed az asztali adagolókészülékek, szelepek, adagolótűk, fecskendők és kiegészítők, adagolórobotok és automatizált rendszerek egyedülállóan széles spektrumára.

Költséghatékony megoldásokat kínálunk az ipar minden területén az egy és két komponensű folyékony ragasztó anyagok precíziós adagolásának, felvitelének technológiai feladataira.

folyékony ragasztó adagoló